


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Георги Христов ще излезе на сцената на амфитеатъра след 20 часа
Това предястие е не само визуално привлекателно, но и изключително хранително
Това е отлично хапване за празнична и постна трапеза
Готвенето на това лакомство е прекалено просто, но се оказва невероятно вкусно
Трябват ви само люспи от лук и цветове от хибискус
Празникът, който е познат и като Лазарова събота, Лазарица, Лазар, е подвижен и винаги се пада в събота точно осем дни преди Великден
Сирни Заговезни поставя началото на най-големия пост през годината - Великия
Тази рецепта е толкова проста, че дори начинаещите в кухнята могат да я приготвят без усилие